Eerste elftal

Rensch loopt hersenschudding en schorsing op na duel met Van Wolfswinkel

Rensch loopt hersenschudding en schorsing op na duel met Van Wolfswinkel

Devyne Rensch kreeg afgelopen zaterdag rood omdat hij de doorgebroken Ricky van Wolfswinkel neerhaalde. De speler kreeg vandaag een schikkingsvoorstel van één wedstrijd welke door Ajax is geaccepteerd. Daar bleef het echte niet bij want waarschijnlijk is de verdediger nog langer afwezig.

Andy van der Meyde laat tijdens de uitzending van Veronica Offside weten dat de Rensch een hersenschudding heeft overgehouden aan het duel met de spits van FC Twente. Van Wolfswinkel ging gretig liggen toen de Ajacied hem aan het shirt zit. Beide spelers gingen naar de grond waarna de voet van de aanvaller van FC Twente in het gezicht terecht kwam van Rensch.

Dat je lang uit de roulatie kan zijn door een hersenschudding weten Michel Vlap en Sem Steijn van FC Twente. Beide middenvelders liepen in de uitwedstrijd tegen FC Volendam een hersenschudding op. Het kostte Vlap twee weken om te herstellen en Steijn lag er zelfs iets meer dan een maand uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties