Eerste elftal

Reserverol voor Van Wolfswinkel: "Denk dat hij het diep van binnen vervelend vindt"

Reserverol voor Van Wolfswinkel: "Denk dat hij het diep van binnen vervelend vindt"

Ricky van Wolfswinkel was voorafgaand aan dit seizoen een van de weinige spelers die gegarandeerd een basisplaats had bij trainer Ron Jans. De 34-jarige spits beleeft echter een zeer matige tweede seizoenshelft en is uit de basis gespeeld door Manfred Ugalde. Hoe gaat Van Wolfswinkel om met zijn reserverol?

"Ik denk dat hij het diep van binnen wel echt heel vervelend vindt", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Leon ten Voorde deelt de mening van zijn collega. "Tuurlijk. Je bent spits en weet dat je niet meer tien jaar in je carrière hebt. Dan wil je natuurlijk in deze fase niet op de bank zitten. Ik stapte deze week toevallig tegelijkertijd met hem uit de auto. Naar buiten toe was hij vrolijk als altijd."

Van Wissing ziet ook dat Van Wolfswinkel vrolijk oogt. "Je ziet hem ook meteen meejuichen, daar let ik altijd op. Dat doet hij wel goed. Het is denk ik wel een van de meest geliefde jongens in de groep", besluit de clubwatcher.

Van Wolfswinkel moet het door de goede prestaties van Ugalde doen met invalbeurten. Afgelopen donderdag tegen sc Heerenveen was hij nog goed voor de assist op zijn medespits bij de winnende 1-2. Na dit seizoen heeft de 34-jarige aanvaller nog één jaar contract in Enschede. Hij had deze zomer al een aflopend contract, maar de optie voor een extra jaar werd automatisch gelicht doordat hij een bepaald aantal wedstrijden had gespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties