Eerste elftal

Riga FC geeft FC Twente extra kaarten voor uitvak Twente-supporters

Riga FC geeft FC Twente extra kaarten voor uitvak Twente-supporters

Volgende week donderdag 17 augustus staat voor FC Twente de return op het programma in de derde voorronde van de Conference League. Dan reist de ploeg af naar Riga om het daar op te nemen tegen de lokale FC. Uit bij Hammarby IF waren uit veiligheidsoverwegingen geen Twente-supporters aanwezig in het stadion, maar dat zal volgende week in Riga anders zijn.

Riga FC heeft in totaal 620 kaarten beschikbaar gesteld voor de Twente-supporters. Dat is meer dan de verplichte 5 procent van de capaciteit van het stadion. Het Skonto stadion biedt plek aan iets meer dan 8.000 toeschouwers waardoor de club minimaal 400 kaarten af zou moeten staan. Omdat Riga FC niet verwacht dat het stadion uitverkocht raakt, heeft het besloten om meer kaarten beschikbaar te stellen voor de Tukkers.

Inmiddels hebben de supportersverenigingen te horen gekregen hoeveel kaarten ze krijgen. Voor de supporters die geen lidmaatschap hebben bij één van de vele supportersverenigingen begint vrijdag 11 augustus om 13:00 uur de vrije verkoop. Kaarten zijn vanaf dan te bestellen via: www.fctwente.nl/uitwedstrijden.

Kaarten kosten 24,50 euro voor supporters die geen lid zijn van een SV en 22,00 euro voor supporters die wel lid zijn. De aftrap is volgende week donderdag om 19:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties