Eerste elftal

RKC op volle oorlogssterkte, weerzien met publiekslieveling Seys

RKC op volle oorlogssterkte, weerzien met publiekslieveling Seys

FC Twente neemt het maandagavond op tegen het Brabantse RKC Waalwijk. De ploeg van Marino Pusic reist af naar het Mandemakers Stadion. Het wordt het derde treffen van dit seizoen tussen de twee clubs. De eerste competitiewedstrijd werd met 3-1 gewonnen door de Tukkers. In de achtste finale van de KNVB Beker troffen de clubs elkaar opnieuw. FC Twente won de wedstrijd met 2-0 van RKC Waalwijk.

RKC Waalwijk staat op de zesde plaats in de eerste divisie en strijdt dus vol mee om een plaats in de play-offs. De Waalwijkers hebben een fitte selectie waar alleen Kevin Vermeulen aan ontbreekt. De 28-jarige aanvallende middenvelder is herstellende van een scheurtje in zijn achillespees die hij opliep in het bekerduel met FC Twente. "Vermeulen maakt op het trainingsveld een gretige indruk en lijkt ook klaar om snel zijn plek weer in te nemen", schrijft het Brabants Dagblad.

[google]

Vermoedelijke opstelling RKC Waalwijk:
Vaessen; Gaari, Meulensteen, Drost, Quasten; Spierings, Rienstra, Sow; Seys, Bilate en Hansson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties