Eerste elftal

'Rol van Liendl onder Verbeek lijkt uitgespeeld, middenvelder krijgt 'vrij' weekend'

'Rol van Liendl onder Verbeek lijkt uitgespeeld, middenvelder krijgt 'vrij' weekend'

FC Twente neemt het zaterdagavond om 19.45 uur in De Grolsch Veste op tegen PSV. In het duel met de koploper heeft Gertjan Verbeek de beschikking over een fitte selectie, mede daardoor heeft de oefenmeester Michael Liendl, Jelle van der Heyden en Marko Kvasina buiten de selectie gelaten. Van der Heyden en Kvasina zullen zaterdag meedoen in het duel van Jong FC Twente tegen Jong Almere City FC, Liendl zal ook daar niet mee doen. Daarmee lijkt de rol van de middenvelder onder Verbeek te zijn uitgespeeld.

Verbeek is duidelijk over waarom de Oostenrijker niet mee zal doen met het beloftenelftal. "Het tweede elftal is een elftal voor potentials. En Liendl is gezien zijn leeftijd geen potential meer", verklaart hij tegenover De Twentsche Courant Tubantia.

[google]De keuze om deze drie buiten de selectie te laten is mede ingegeven door het feit dat Mounir El Hamdaoui speelgerechtigd is en Danny Holla en Stefan Thesker weer fit zijn. De enige afwezige momenteel is de langdurig geblesseerde Luciano Slagveer. "Aan de ene kant is dat natuurlijk mooi en goed, aan de andere kant betekent dat ook dat je mensen moet teleurstellen", vervolgt de oefenmeester.

Toch zullen Thesker en Holla niet in de basis beginnen. ,,Zij hebben maar twee trainingen meegedaan deze week. Ze hebben nog wat meer prikkels nodig", aldus Verbeek, die Richard Jensen opnieuw in de basis laat beginnen. "Richard heeft het tegen Roda prima gedaan", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties