Eerste elftal

Rood Zwart - FC Twente wordt niet live uitgezonden op tv of stream

Rood Zwart - FC Twente wordt niet live uitgezonden op tv of stream

Zaterdagmiddag begint voor FC Twente de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. In Delden is de eerste tegenstander Rood Zwart. De tweede oefenwedstrijd volgt een week later op zaterdag 15 juli bij GFC Goor. Dan is het Deens Odense BK de tegenstander. De tot dusver derde en laatste oefenwedstrijd is op zaterdag 22 juli. Dan gaat de ploeg van Joseph Oosting op bezoek bij het bevriende FC Schalke 04.

Er is slecht nieuws voor de supporters die op zoek zijn naar een livestream van de wedstrijden tegen Rood Zwart. De wedstrijd wordt namelijk niet uitgezonden. Ook niet door RTV Oost, zo meldt clubwatcher Tijmen van Wissing. Hij laat weten dat de regionale omroep alleen een uitzending uit zal zenden later vandaag.

Tevens laat Van Wissing weten dat ook de andere twee oefenduels niet live te zien zullen zijn bij RTV Oost. "De andere duels zoals tegen Odense en Schalke hadden wij graag ook live uitgezonden. Maar die rechten zijn anders vermarkt door de club en Oost is daar niet bij betrokken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties