Eerste elftal

Rots pislink na nederlaag tegen Ajax: "Het is een schande!"

Rots pislink na nederlaag tegen Ajax: "Het is een schande!"

Daan Rots was na de wedstrijd boos. Boos omdat FC Twente een levensgrote kans had gemist om Ajax in eigen huis te verslaan en ook zijn aandeel daarin. Rots speelde niet zijn beste wedstrijd, maar kreeg in de tweede helft wel een levensgrote kans om de 1-2 te scoren. Hij probeerde het van afstand na een fout achterin bij Ajax, maar zijn bal belandde niet in, maar op het lege doel.

"Ik moet die bal gewoon rustig over de keeper heen binnenschieten, maar dan gaat ie net over en kom je vlak daarna 2-1 achter", aldus de rechtsbuiten van FC Twente in gesprek met RTV Oost. Dat reken ik mezelf wel aan, want de laatste tijd gaat het erg goed. Dit zijn dan cadeautjes die je uit moet pakken."

"Het is een schande dat je hier met 2-1 verliest. Ik heb er bijna geen woorden voor, maar we hebben het aan onszelf te wijten. Als je kijkt hoe wij dit seizoen spelen en je ziet hoe Ajax bezig is... Dan vind ik het echt een schande dat we hier niet gewonnen hebben." Door de nederlaag is AZ nu drie punten ingelopen en is het onderlinge verschil nog maar vijf punten. "Als wij gewoon ons ding doen hoeven we niet in paniek te raken", besluit Rots strijdlustig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties