Eerste elftal

Ruiz enthousiast en emotioneel over terugkeer in de Veste: "Heel bijzonder"

Ruiz enthousiast en emotioneel over terugkeer in de Veste: "Heel bijzonder"

Bryan Ruiz keert volgende week terug in De Grolsch Veste. De oud-aanvaller van FC Twente is aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Wout Brama, die op vrijdag 8 september gespeeld gaat worden. Ruiz kijkt ernaar uit om weer terug te keren in De Grolsch Veste, een stadion waar hij geweldige herinneringen aan heeft, en weer voor de supporters van FC Twente te spelen.

"Voor mij is het echt emotioneel om deze wedstrijd te spelen, om terug te keren naar Enschede, een stad waar ik erg gelukkig was, en naar een club waar ik erg gelukkig was en dat ik in mijn hart draag", vertelt Bryan Ruiz op de officiële website van LD Alajuelense, de club waar hij zijn voetbalcarrière afsloot en nu trainer van de Onder 17 is.

"We gaan afscheid nemen van Wout Brama, een goede vriend waarmee ik ongelooflijke momenten heb meegemaakt in die jaren. Het is heel mooi om weer te spelen in De Grolsch Veste. Ik ben enorm enthousiast en emotioneel. Het belangrijkste is zijn afscheid, maar voor mij persoonlijk is het geweldig om bekende gezichten te zien, oude vrienden te ontmoeten, te praten over de tijd dat we daar waren en te genieten met alle mensen van Twente. Het zal heel bijzonder zijn", besluit Ruiz.

Voor de afscheidswedstrijd van Brama van volgende week vrijdag zijn nog altijd tickets te koop. Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan. Vrijdagmiddag maakte FC Twente het programma van de avond bekend. Bekijk deze hieronder.

Programma afscheidswedstrijd Brama

16.30 uur Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur De Grolsch Veste geopend
17.45 uur Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur Warming-up
19.00 uur Voorprogramma met opkomst van alle spelers
19.30 uur Aanvang wedstrijd
Omstreeks 21.00 uur Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties