Eerste elftal

Sadílek volgende week herenigd met maatje Cerny en broer Lukas

Sadílek volgende week herenigd met maatje Cerny en broer Lukas

Michal Sadílek heeft goed nieuws ontvangen. Hij is opgeroepen door de bondscoach voor de aanstaande interlandperiode die volgt op speelronde vier komend weekend. Bij het nationale team van Tsjechië zal hij worden herenigd met Vaclav Cerny die deze zomer de overstap maakte van FC Twente naar VfL Wolfsburg. Net als de vorige keer is de oudere broer van Michal, Lukas Sadílek, geselecteerd. Hij speelt momenteel voor Sparta Praag.

Op 7 september speelt Tsjechië de eerste van de twee interlands. In eigen huis is dan Albanië de tegenstander. Een belangrijke wedstrijd in het kwalificatietoernooi voor het EK in 2024. Tsjechië staat momenteel met zeven punten eerste in de poule op een punt gevolgd door de nummer twee Albanië. Moldavië volgt op twee punten en het gat met Polen is vier punten. Op de laatste plek in de poule staat Faeröer Eilanden met één puntje. Drie dagen na de kwalificatiewedstrijd tegen Albanië oefent Tsjechië op 10 september uit tegen Hongarije.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties