Eerste elftal

Salah-Eddine heeft een concurrent minder bij Ajax, Baas transfereert naar NEC

Salah-Eddine heeft een concurrent minder bij Ajax, Baas transfereert naar NEC

Youri Baas heeft zijn transfer naar NEC Nijmegen afgerond. De 20-jarige linksback komt over van Ajax. Dit zorgt ervoor dat Salah-Eddine een concurrent minder heeft voor de linksbackpositie bij Ajax. Salah-Eddine werd vorig jaar nog gehuurd door FC Twente, maar heeft in de voorbereiding aangegeven voor zijn kans te willen gaan bij nieuwe trainer Maurice Steijn.

Youri Baas werd al een langere tijd gelinkt aan een transfer. Uiteindelijk is het NEC Nijmegen geworden die de jonge verdediger voor één jaar huurt. Baas was één van de opties voor de linksbackpositie bij Ajax.

Bij het vertrek van Baas, heeft Anass Salah-Eddine weer een concurrent minder bij Ajax. De voorbereiding is gisteren begonnen. "Het voelt als thuiskomen. Ik ben blij dat ik weer hier ben. Ik heb het zeker gemist, honderd procent", vertelt Salah-Eddine in gesprek met Ajax TV.

FC Twente wil Salah-Eddine graag binnen de selectie houden. Hij heeft afgelopen seizoen bewezen dat hij multi-inzetbaar is. Hij kan namelijk op de linksbackpositie, rechtsback, middenveld en als buitenspeler uit de voeten. FC Twente wil Salah-Eddine graag toevoegen aan de selectie als back-up voor Gijs Smal. Als Smal in de transferperiode nog transfereert, zouden er nog twee nieuwe linksbacks bij moeten komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties