Samenvatting Ajax - FC Twente seizoen 2023-2024 (2-1)

FC Twente heeft vanmiddag een 0-1 voorsprong weggegeven. Het kwam in de 31e minuut via Ricky van Wolfswinkel op voorsprong. In de tweede helft startte Ajax goed en kwam het na 59 minuten voetballen op gelijke hoogte na een doelpunt van Brian Brobbey. De spits van Ajax stond vogelvrij en kon gemakkelijk binnenkoppen. In de 80e minuut ontvingen de Amsterdammers een penalty nadat Anass Salah-Eddine Devyne Rensch vloerde. Steven Bergwijn schoot de strafschop feilloos binnen. Hiermee eindigde de wedstrijd in 2-1.

Unnerstall; Regeer, Hilgers (77. Bruns), Pröpper, Smal (54. Salah-Eddine); Kjolo, Eiting (66. Sampsted), Steijn (66. Van Bergen); Rots, Van Wolfswinkel; Vlap (77. Ünüvar).