Eerste elftal

Samenvatting: FC Twente speelt teleurstellend gelijk tegen Sparta

[google]De thuiswedstrijd die FC Twente speelde tegen Sparta Rotterdam was er een die gewonnen moest worden, maar niets is minder waar. In De Grolsch Veste kwam de ploeg van trainer Gertjan Verbeek niet verder dan een teleurstellend gelijkspel tegen de hekkensluiter.

Nadat FC Twente in de 62ste minuut op een 0-1 achterstand kwam door een treffer van Fred Friday, moest de ploeg in de achtervolging om de schade te herstellen. Bij een nederlaag zou de Enschedese formatie afzakken naar de achttiende plaats. In de 85ste minuut was het Haris Vuckic die uit de kluts de gelijkmaker tegen de touwen wist te werken, waarna FC Twente via Danny Holla in blessuretijd met twee afstandsschoten, waarvan één op de lat, nog dicht bij de overwinning was.