Eerste elftal

Samenvatting Fenerbahce - FC Twente seizoen 2023 -2024 (5-1)

Wat een mooie avond leek te gaan worden, eindigde uiteindelijk toch in een deceptie voor FC Twente. In de 20e minuut opende Ugalde de score. Hier was niets aan gestolen en niet veel later had Vlap zelfs de 2-0 op de schoen. Helaas was het uitgerekend Oosterwolde die in de 33e minuut de gelijkmaker scoorde. In de 41e minuut opnieuw een domper toen gelegenheidslinksback Regeer met rood van het veld moest nadat hij zijn noppen in de kuit van de tegenstander zette. Hij kreeg geel, maar de VAR greep in waarna hij rood kreeg getoond.

Na de rust een noodgedwongen wissel door de rode kaart. Steijn bleef achter in de kleedkamer en Alec van Hoorenbeeck maakte zijn debuut. Hij nam de plek in van Regeer als linksback. Bijna een kwartier hield FC Twente stand, maar in de 60e minuut scoorde de man in vorm Szymanski de 2-1 voor de thuisploeg. Twee minuten later was het opnieuw raak en stond de ploeg van Oosting achter met 3-1. Hier bleef het niet bij, want het werd uiteindelijk 5-1. Het zal volgende week een lastige klus worden voor FC Twente dat dan minimaal vier keer moet scoren om kans te maken op een verlenging.