Eerste elftal

Samenvatting Royale Union SG - FC Twente oefenwedstrijd 2023-2024 (1-4)

Samenvatting Royale Union SG - FC Twente oefenwedstrijd 2023-2024 (1-4)

FC Twente heeft woensdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Belgische koploper Royale Union Saint-Gilloise. De wedstrijd werd gespeeld in het Joseph Marienstadion in Brussel. FC Twente trad aan zonder de uitgevlogen internationals, maar won desondanks met maar liefst 4-1. De doelpuntenmakers aan Twentse zijde waren Steijn (3x) en Besselink.

Naast de overwinning was er ook nog ander goed nieuws. Gijs Smal maakte zijn rentree. Hij mocht in de dertigste minuut invallen en speelde een half uur mee. In de eerste helft was hij direct dicht bij een goal, maar de lat lag in de weg. Smal werd in de zestigste minuut weer gewisseld.

FC Twente trad aan zonder Lars Unnerstall, Robin Pröpper, Michel Vlap, Ricky van Wolfswinkel en de internationals Alfons Sampsted, Michal Sadilek, Youri Regeer en de geblesseerden Naci Ünüvar, Joshua Brenet en Max Bruns. Hierdoor speelde Kjolo als gelegenheidsrechtsback.

Opstelling FC Twente
El Maach; Kjolo (46. Kuster), Hilgers (46. Driezen), Van Hoorenbeeck, Geypens (30. Smal, 60. Geypens); Eiting, Besselink, Steijn; Rots (46. Sybrandy, Ugalde, Van Bergen

Samenvatting Royale Union SG - FC Twente oefenwedstrijd 2023-2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties