Eerste elftal

Schalke-fans opgelet: Kijk vandaag LIVE naar PSV - Schalke 04

Schalke-fans opgelet: Kijk vandaag LIVE naar PSV - Schalke 04

De interlandbreak is voor veel Twente-supporters een vervelende onderbreking van de competitie. Twee weken lang moet er worden gewacht voordat de bal weer gaat rollen. En de volgende wedstrijd is direct ook de belangrijkste van het jaar. Op zaterdag 25 november komt koploper PSV op bezoek. De kans om het gat van negen punten terug te dringen naar zes. Het zal een lastige kluif worden, maar niets is onmogelijk.

In aanloop naar de kraker FC Twente - PSV oefenen de Eindhovenaren tegen Schalke 04, de club waar FC Twente al jaren bevriend mee is. De wedstrijd wordt vanmiddag gespeeld in Eindhoven en zal live uit worden gezonden op YouTube. De wedstrijd begint om 14:00 uur en is te bekijken via het kanaal van Schalke 04. Daarnaast zal ook PSV een livestream aanbieden. Hieronder de link naar de stream van Schalke 04. PSV maakt de link naar de stream later vandaag bekend op haar website.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties