Eerste elftal

Scheidsrechter fluit na thuiswedstrijd Vitesse ook derby van het Oosten

Scheidsrechter fluit na thuiswedstrijd Vitesse ook derby van het Oosten

Komende zondag speelt FC Twente in de Grolsch Veste tegen het Go Ahead Eagles van René Hake. De ploeg uit Deventer die op een knappe zesde plek staat komen op bezoek in Enschede voor de derby van het Oosten. Na de teleurstelling van afgelopen zondag tegen FC Utrecht zal het team van Joseph Oosting zich willen herpakken in het duel tegen de rivaal.

De aanvangstijd van de wedstrijd is 14:30. De aangewezen scheidsrechter voor het duel is Jannick van der Laan. De 28-jarige arbiter zal geassisteerd worden door Mario Diks en Yorick Weterings. Vanaf Zeist zal Clay Ruperti de rol als VAR op zich nemen. Naast hem zit Nils van Kampen die zal dienen als AVAR.

Van der Laan floot dit eredivisieseizoen ook al een wedstrijd van FC Twente. In het gewonnen duel in de Grolsch Veste tegen Vitesse had de arbiter de leiding, de eindstand was 1-0 en doelpuntenmaker was Sem Steijn. Tijdens de wedstrijd gaf de 28-jarige arbiter maar liefst vijf gele kaarten. Het duel tegen Vitesse was de eerste wedstrijd die de arbiter voor de Tukkers floot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties