Eerste elftal

Scheidsrechter fluit voor derde keer dit seizoen een wedstrijd van FC Twente

Scheidsrechter fluit voor derde keer dit seizoen een wedstrijd van FC Twente

FC Twente speelt komende zaterdag tegen Sparta Rotterdam. De Spartanen zijn bezig aan een prima seizoen, zo staat het momenteel met dertig punten op de tiende plaats. Hiermee is het nog volop in de strijd voor de play-offs van de Europese tickets. De Tukkers strijden voor de derde plek en blijven met een overwinning zeven punten voor op directe concurrent AZ.

Er zal om 18:45 worden afgetrapt in de Grolsch Veste. Het fluitsignaal zal komen van Rob Dieperink, hij is de aangewezen arbiter voor dit duel. De 35-jarige scheidsrechter zal worden geassisteerd door grensrechters Rogier Honig en Erwin Koopman. Langs de zijlijn dient Wouter Wiersma als vierde official. Vanuit Zeist kijk Jeroen Manschot mee als VAR, naast hem zit Bas van Dongen die dient als AVAR.

Dieperink floot in totaal al zeven wedstrijden van FC Twente, dit wordt dus zijn achtste duel. Zo ook het uitduel tegen Excelsior van dit seizoen. In Rotterdam werd er met 0-3 door de Tukkers gewonnen. Tijdens deze partij gaf de 35-jarige scheidsrechter slechts twee gele kaarten. Daarnaast floot Dieperink de thuiswedstrijd tegen Heerenveen, waarin de club uit Enschede met 1-0 won. In dat duel gingen vier spelers op de bon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties