Eerste elftal

Scheidsrechter fluit zaterdag voor derde keer eredivisiewedstrijd FC Twente

Scheidsrechter fluit zaterdag voor derde keer eredivisiewedstrijd FC Twente

Na de interlandperiode is het aankomende zaterdag gelukkig weer tijd voor een wedstrijd van FC Twente. De Tukkers gaan zaterdag op bezoek bij Excelsior in Rotterdam. Om 18:45 uur wordt afgetrapt op Woudestein. De KNVB heeft bekendgemaakt wie de scheidsrechter en VAR zijn bij de wedstrijd.

Martin Perez is de scheidsrechter van dienst bij de wedstrijd tussen Excelsior en FC Twente. Brondijk en Ketting zijn de assistent-scheidsrechter. Kevin Puts is de vierde official. Vanuit Zeist is Alex Bos de VAR. De AVAR is Osseweijer.

Het wordt de twintigste keer dat Perez een wedstrijd in de eredivisie fluit. Van de voorgaande negentien duels was FC Twente tweemaal een van de teams die op het veld stond. In 2019 speelden de Tukkers in eigen huis met 3-3 gelijk tegen RKC Waalwijk. Vorig seizoen floot Perez weer een duel tussen FC Twente en RKC. Deze keer werd hij echter afgewerkt in Waalwijk. De bezoekers wonnen door een late treffer van Dimitris Limnios met 1-2.

De 35-jarige Perez floot FC Twente ook nog drie keer in de Keuken Kampioen Divisie. Hij was de arbiter bij beide duels tegen Jong FC Utrecht, die de Enschedeërs met 1-6 en 1-0 wonnen. Ook bij FC Twente - NEC was hij de scheidsrechter. Het werd 2-0 voor de thuisploeg. Vorig seizoen in de KNVB Beker tegen sv Oss (0-2 winst) was Perez ook de scheidsrechter. FC Twente verloor dus nog nooit met hem als arbiter. Dit geeft echter geen enkele garanties voor zaterdag.

Aankomende zaterdag spelen de Tukkers een wedstrijd die simpelweg gewonnen moet worden op bezoek bij Excelsior. De wedstrijd begint om 18:45 uur in Kralingen. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties