Eerste elftal

Schitterende beelden! Gangmakers Vlap en El Maach zetten Daan Rots in het zonnetje

Schitterende beelden! Gangmakers Vlap en El Maach zetten Daan Rots in het zonnetje

FC Twente heeft zichzelf zondag beloond door met 3-1 te winnen van Ajax. Dit gebeurde in een uitverkochte Grolsch Veste. Er waren nog geen elf minuten voltooid toen FC Twente op een 2-0 voorsprong kwam. De eerste goal kwam op naam van Daan Rots en de tweede op die van Sem Steijn. In de tweede helft was het Naci Ünüvar die de bevrijdende en allesbeslissende 3-1 maakte. Na afloop werd de overwinning gevierd met de supporters en daarbij werd Daan Rots ook even in het zonnetje gezet.

De rechtsbuiten kreeg dit seizoen de nodige kritiek te verwerken, maar hij liet tegen Ajax opnieuw zien dat hij flinke stappen heeft gemaakt in zijn ontwikkeling. De kritiek over zijn rendement kan inmiddels de prullenbak in, want de man uit Groenlo staat na vier eredivisieduels op drie assists en één treffer. Reden genoeg voor Vlap en El Maach om de aanvaller even de aandacht te geven die hij verdient.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties