Eerste elftal

Schitterende foto: Zerrouki en Wieffer gebroederlijk gespot na zware strijd in de Grolsch Veste

Schitterende foto: Zerrouki en Wieffer gebroederlijk gespot na zware strijd in de Grolsch Veste

Wie tweeënhalf jaar geleden Zerrouki en Wieffer had verteld dat ze in januari 2023 tegenover elkaar zouden staan in de topper FC Twente - Feyenoord, was waarschijnlijk voor gek verklaard. Wieffer verliet FC Twente in de zomer van 2020 met pijn in zijn hart. Zerrouki gokte op een laatste kans en kreeg deze van de nieuwe trainer Ron Jans.

Zerrouki knokte zich in het elftal, is inmiddels 16-voudig Algerijns international en gaat komende zomer een volgende stap maken. Wieffer verdiende na twee jaar Excelsior een transfer naar Feyenoord, de club die eerder deze maand meerdere pogingen deed om ook Zerrouki naar Rotterdam te halen. Zonder succes, en daar zal Wieffer persoonlijk niet rouwig om zijn.

Door het afketsen van de transfer, kreeg hij van Arne Slot de kans zich te bewijzen. Hij pakte deze kans met beide handen aan en startte zondag alweer voor de vijfde wedstrijd op rij in de basis. Op het middenveld kwam hij Zerrouki regelmatig tegen, maar geen van tweeën ging uiteindelijk met drie punten naar huis. Na de ereronde in het stadion zochten de middenvelders elkaar op in de catacomben van de Grolsch Veste. Dit werd gespot door Jeroen Grueter die dit schitterende moment vast wist te leggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties