Eerste elftal

Scholten vastberaden en contact Ajax: "Deze personen gestraft zullen worden"

Scholten vastberaden en contact Ajax: "Deze personen gestraft zullen worden"

Na afloop van de wedstrijd Ajax - FC Twente waren er problemen tussen een deel van de Twente-supporters en de politie. Volgens enkele ooggetuigen werd er totaal onnodig buitensporig geweldig gebruikt richting de aanhang van FC Twente. De voorzitter van supportersvereniging De Gouden Korenaren heeft zelfs een officiële aanklacht ingediend bij de politie. FC Twente heeft ook meerdere klachten ontvangen."

"Deze week hebben we klachten binnengekregen van supporters en meldingen ontvangen van ons veiligheidspersoneel die bij Ajax – FC Twente aanwezig waren", vertelt algemeen directeur Dominique Scholten. "Zij hebben zich beklaagd over het optreden van de politie. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen heeft FC Twente contact opgenomen met Ajax om een overleg in te plannen met de betrokken partijen, waaronder de lokale driehoek."

"Laten we vooropstellen dat FC Twente het gedrag van een individu dat zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten afkeurt en dat deze personen gestraft zullen worden. Daarnaast vinden we dat onze supporters gastvrij moeten worden ontvangen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties