Eerste elftal

Slot: "De combinatie tussen de geweldige aanhang en groep maakt FC Twente zo lastig"

Slot: "De combinatie tussen de geweldige aanhang en groep maakt FC Twente zo lastig"

FC Twente sluit de drukke maand januari zondag af tegen Feyenoord. De Tukkers wisten deze maand twee van de vier eredivisiewedstrijden te winnen en zijn door in de KNVB Beker. FC Twente - Feyenoord belooft weer een spannend affiche te worden. Vorig seizoen was het verschil op de ranglijst slechts drie punten in het voordeel van de Rotterdammers. Nu is het gat zes punten.

Feyenoord-trainer Arne Slot denkt dat het een spannend duel gaat worden. "Het wordt een wedstrijd tussen twee ploegen die dicht bij elkaar zitten", vertelt Slot bij de persconferentie van Feyenoord voorafgaand aan de wedstrijd. "Dat zie je dit jaar op de ranglijst, dat zag je vorig jaar ook al op de ranglijst. Dat heb je ook in de onderlinge wedstrijden gezien die we de afgelopen jaren tegen elkaar gespeeld hebben."

"Gelukkig hebben we dit seizoen van ze gewonnen. Maar vorig jaar hebben we drie keer tegen ze gespeeld en niet gewonnen. Aan de voorkant verwacht je dat het een wedstrijd wordt die heel dicht bij elkaar zal liggen, zoals het deze hele competitie bovenin al dicht bij elkaar ligt", aldus de trainer van Feyenoord.

Slot is ervan op de hoogte dat FC Twente het dit seizoen uitstekend doet in thuiswedstrijden. "Dat is natuurlijk niet nieuw. De aanhang van FC Twente is denk ik een geweldige supportersschare, die altijd enorm fanatiek achter de ploeg staat. Daarbij hebben ze natuurlijk ook een hele goede spelersgroep. Die combinatie maakt het voor heel veel ploegen tot op het heden heel lastig om überhaupt een resultaat te halen. Het is gewoon een heel sterk elftal, die thuis nog sterker is dan uit. Maar dat geldt voor bijna elke ploeg", besluit Slot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties