Eerste elftal

Smal sluit volgende week weer aan, maar is vraagteken voor Ajax-thuis

Smal sluit volgende week weer aan, maar is vraagteken voor Ajax-thuis

Gijs Smal ging in het uitduel tegen Hammarby IF op 3 augustus met een kuitblessure van het veld. De 26-jarige linksback vermoedde dat de blessure wel meeviel, maar uiteindelijk bleek dat hij een spierscheuring had opgelopen. In eerste instantie werd gemeld dat hij er 'enkele weken' uit zou liggen. De laatste tijd was er echter geen nieuws meer over wanneer hij terug zou keren.

Leon ten Voorde heeft echter vernomen dat Smal volgende week weer aansluit bij de training van FC Twente, zo laat de clubwatcher weten bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. Daarbij laat Ten Voorde wel weten dat 'Smaldini' nog wel een vraagteken is voor het thuisduel tegen Ajax van zondag 17 september (14:30 uur). "Het zal erom hangen", zegt hij.

Smal was een van de spelers die kans maakte op een transfer. De linksachter, vorig seizoen goed voor maar liefst tien assists in 34 eredivisiewedstrijden, speelt echter nog altijd bij FC Twente. Daarmee wordt de kans steeds groter dat hij transfervrij de deur uit zal gaan. Aankomende zomer loopt het contract van Smal af in Enschede. FC Twente heeft eerder al geprobeerd om het contract van de vleugelverdediger te verlengen, maar dat is tot dusver nog niet gebeurd. De club gaat dit ongetwijfeld nog wel proberen te doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties