Eerste elftal

Sneijder hekelt 'snotjochies' FC Twente: "Toon een beetje respect"

Sneijder hekelt 'snotjochies' FC Twente: "Toon een beetje respect"

Vlak voor het einde van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente ontstond er een opstootje voor de dug-out van FC Twente. Feyenoord-back Hartman wilde de bal snel terugbrengen in het spel, maar die werd tot twee keer toe voor zijn neus weggetikt door de bankzitters van FC Twente. Het leverde de nodige frustraties op waarna er werd geduwd en getrokken. Na afloop deed Hartman zijn verhaal voor de camera van EPSN en zei: "Hij tikt de bal twee keer voor mijn neus weg, alsof ik een hondje of zo ben." Wesley Sneijder vond hier iets van.

"Je kan wel steeds de reactie beoordelen, maar je kan ook afvragen: waar komt het vandaan? Want daar hebben we het niet over. Dat zo'n snotjochie op de bank die bal de hele tijd heen en weer aan het gooien is... Geef die bal gewoon. Het is een international. Toon een beetje respect voor elkaar. Je kan wel steeds die reactie beoordelenden, maar ik vind dat niet altijd terecht", aldus de recordinternational van Oranje aan tafel bij Veronica Offside.

"Dan moet hij daarna voor de camera verschijnen en zich verantwoorden. Kom op jongens. Je mag toch in de emotie een beetje gaan trekken en duwen omdat dat knaapje die bal niet geeft?" Tafelgast Koevermans heeft wel begrip voor wat er gebeurde in de dug-out van FC Twente. "Ik snap wel dat het zo gaat. Het staat 0-0 en FC Twente wil niet. Als het andersom is en Feyenoord staat 1-0 voor, zou het bij de bank van Feyenoord ook gebeuren." Toch was hij het ook deels eens met Sneijder.

"Ik vond ook dat er te veel de nadruk op werd gelegd. Wieffer was ook heel boos op Hartman. Die reactie is ook wel te begrijpen", aldus Koevermans. Sneijder sluit de discussie af. "Ik ben emotioneel en ik ben ook een echte winnaar. Ik wil elke wedstrijd winnen en Hartman wil dat ook. Op zulke momenten komt dat er wel eens uit. Dat is toch helemaal niet erg?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties