Eerste elftal

Sponsor Grolsch verrast FC Twente met uniek kratje bier

Sponsor Grolsch verrast FC Twente met uniek kratje bier

Bierbrouwerij Grolsch is al jarenlang één van de grotere sponsoren van FC Twente. Het biermerk heeft jaren geleden zelfs haar naam verbonden aan het stadion van de Enschedese club. Vandaag bracht Grolsch een bezoekje aan het stadion om de club te verrassen. FC Twente kreeg een uniek kratje bier aangeboden om te vieren dat Grolsch over is gegaan op nieuwe kratten. De krat was voorzien van een label met de tekst: Speciaal voor jou. 1 van de eerste 100 nieuwe Grolsch kratten.

Op de website van Grolsch wordt het nieuwe kratje als groot nieuws gebracht. "Groot nieuws! Ons huidige krat maakt langzaamaan plaats voor een nieuw krat. Het nieuwe krat is voor 100% van gerecycled materiaal. Maarliefst 98% daarvan is van oude Grolsch kratten. Een compleet nieuw ontwerp... maar je haalt er natuurlijk nog wel jouw vertrouwde biertje uit!"

"Duurzaamheid en circulariteit zijn voor ons belangrijke aandachtspunten bij het ontwerpen en ontwikkelen van de verpakkingen, zo ook bij dit nieuwe Grolsch krat. Het nieuwe Grolsch krat heeft niet alleen een nieuw ontwerp gekregen, maar is ook ingericht op de toekomst! De nieuwe kratten zijn voor 98% gemaakt van onze oude Grolsch kratten en is voor 100% gerecycled. Ook zijn de nieuwe kratten voorzien van ribbels en reliëf zodat stickers makkelijk te verwijderen zijn en de kratten langer mooi blijven. Proost op een groene toekomst!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties