Eerste elftal

Steijn naar andere eredivisieclub? "Vind hem wel bij Feyenoord passen"

Steijn naar andere eredivisieclub? "Vind hem wel bij Feyenoord passen"

Sem Steijn scoorde afgelopen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles twee doelpunten. Na een droogte van zes wedstrijden wist de Hagenees het net eindelijk weer te vinden. De aanvallende middenvelder staat momenteel op twaalf goals in de eredivisie en is daarmee de topscorer van FC Twente. Afgelopen winter zou er interesse geweest zijn vanuit de Bundesliga, komende zomer kan Steijn vertrekken. De vraag is waarnaartoe?

Nico Wantia denkt dat Steijn naar elk team in Europa kan, al zit daar wel een belangrijke kanttekening aan. "Met zoveel scorend vermogen ben je bij iedere club welkom. Dat hoeft alleen niet per se als basisspeler, clubs kijken namelijk naar de statistieken. Als je zoveel doelpunten achter je naam hebt staan, dan ben je voor elke club interessant", oordeelt hij bij de Oosttribune.

Als Wantia echt een land moet kiezen dan gaat hij voor Italië. "Hij is wel een Italiaanse afmaker. Daar hoef je namelijk ook niet zo goed mee te voetballen, want ze kijken daar echt alleen naar de cijfers van een speler. Dat zou hem dus wel kunnen liggen, alleen ik zou helemaal niet weten wie geïnteresseerd is in Steijn."

Tijmen van Wissing vindt Steijn passen bij een ploeg uit de eredivisie. "Ik vind het ook wel een Feyenoord ventje hoor, daar past hij wel. Als je het vergelijkt met Lex Immers al was dat in een iets mindere fase van de club. Ook daar jaagt hij alle ballen gewoon allemaal erin. Ik denk niet dat hij geen last heeft van kuipvrees." Wantia kan zich hier ook wel in vinden. "Hij zal ook wel geliefd zijn in de Kuip vanwege zijn strijdlust", besluit hij.

Opinie: Bij welke club vind jij Steijn goed passen. Laat het weten in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties