Eerste elftal

Steijn over vreemde actie na goal: "Die lijp trekt me altijd aan m'n haar"

Steijn over vreemde actie na goal: "Die lijp trekt me altijd aan m'n haar"

Ron Jans maakte zondag de keuze om te starten met Sem Steijn. Geen verrassende keuze, want Vlap heeft de afgelopen periode te weinig laten zien als basisspeler. Steijn beloonde de trainer direct door al in de vijfde minuut de 1-0 te scoren. Het doelpunt stemde de kleine Hagenees tevreden, dit liet hij na afloop weten voor de camera van ESPN.

"Dat voet heel goed, dat is het scenario waar je op hoopt. Dan ben je gelijk van de druk af en kan je lekker gaan voetballen." Was het bewust zo'n zacht rolletje? "Zo'n zacht rolletje niet, maar ik heb hem wel naar die hoek gestuurd." De rol van Van Wolfswinkel was hierbij niet onbelangrijk.

Cerny gaf de voorzet en Van Wolfswinkel liet de bal slim lopen zodat Steijn deze in kon tikken. Dit tot verbazing van de doelpuntenmaker. "Ik had niet verwacht dat Ricky mij gezien had, dus dat geeft aan dat hij ogen in z'n rug heeft. Fantastisch gedaan door Ricky." Na het doelpunt trok Van Wolfswinkel aan de haren van de middenvelder.

"Dat haren trekken is iets van ons." Wat is dat dan? "Die lijp trekt me altijd aan mijn haren. Hij vindt denk ik niet dat ik zo'n mooi kapsel heb." Of heb je soms een te grote mond? "Misschien een beetje Haagse bluf en vindt hij dat niet zo leuk. Is toch alleen maar lachen? Beetje geinen", besluit Steijn met een lach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties