Stem: Wie is jouw Man of the Match na de 4-0 zege op Cambuur?

FC Twente heeft opnieuw weten te winnen en is in de competitie nog altijd ongeslagen in eigen huis. 11 keer werd er gewonnen en de overige drie wedstrijden eindigden in een gelijkspel. De supporters van FC Twente werden verwend, want ze kregen maar liefst vier Twentse goals te zien. In de eerste helft werd Cambuur totaal overklast en had het bij rust ook zomaar 6-0 kunnen staan.

Het was Van Wolfswinkel die de score in de 12e minuut opende, waarna Vlap deze in de 28e minuut verdubbelde. Hiermee is de zogenaamde Vloek van Vlap na bijna een jaar verdreven. In de 36e minuut scoorde Steijn de 3-0 en in de 77e minuut was het Brenet die tekende voor de 4-0. Opvallend details is dat Smal bij drie van de vier goals de assist leverde.

Dan is het nu tijd voor de Man of the Match verkiezing. Laat hieronder jouw cijfers achter en de speler met het hoogste cijfer wordt uitgeroepen tot de man van de wedstrijd.