STEM: Wie was de Man of the Match tegen FC Groningen?

FC Twente heeft niet voor de eerste keer dit seizoen verzuimd om te profiteren van het puntverlies van de concurrentie. Feyenoord speelde in de Kuip met 2-2 gelijk tegen PSV en AZ kwam niet verder dan een 1-1 op bezoek bij FC Volendam. FC Twente wist wat het te doen stond tegen de hekkensluiter, maar zakte na een goede start en een 1-0 voorsprong ver terug.

Het was Sem Steijn die al in de vijfde minuut de openingstreffer scoorde op aangeven van Cerny. Daarna kreeg de ploeg kansen op de 2-0, maar daarna werd het al snel minder. Groningen had bij rust al de grootste kansen, maar het stond op dat moment nog altijd 0-1 enkel en alleen door Lars Unnerstall.

Na rust kwamen de Groningers terecht op gelijke hoogte en FC Twente mocht van geluk spreken dat het daarbij bleef. Ook verloor FC Twente nog twee spelers. Sadílek moest al in de eerste helft naar de kant na een knie op knie botsing. In de tweede helft moest ook Hilgers naar de kant met een blessure aan zijn scheenbeen.

STEM: Welke cijfers geeft jij de spelers van FC Twente na Groningen-uit?