Eerste elftal

Steun voor verblinde Bijen: "Het ziet er sneu uit als hij dat zo zegt"

Steun voor verblinde Bijen: "Het ziet er sneu uit als hij dat zo zegt"

FC Twente ging afgelopen weekend in de Grolsch Veste met 0-1 onderuit tegen Willem II. In de eerste fase van de wedstrijd wist Marios Vrousai een voorzet binnen te koppen. Dit was tevens de enige goal van de wedstrijd.

FC Twente-verdediger Peet Bijen gaf eerder al aan dat hij werd verblind door de stadionlampen. Vanuit de Oosttribune krijgt Bijen steun van Tijmen van Wissing: "Dat gebeurt vaak. Dat kan gebeuren. Het ziet er sneu uit als hij dat zo zegt." vertelt de analist. "Z'n schouders gaan al hangen. Als hij verliest dan is hij elke week tien centimeter kleiner. Er blijft niet veel van hem over op dit moment. Tegendoelpunten is het hele seizoen al een probleem.", aldus Van Wissing.

[google]

Verder werd er ook gesproken over het gebrek aan verdedigers. "Achterin is het natuurlijk drama. Verhaegh zat op de bank, maar is niet fit. Dat was dan ook de enige verdediger op de bank." vervolgt Van Wissing. Matos is nog altijd geblesseerd en Pleguezuelo is nog geschorst na zijn rode kaart tegen Sparta Rotterdam.

"Ook was het chagrijn aanwezig in de Grolsch Veste. De supporters gingen in de 80e minuut al weg." vervolgt de sportjournalist. Ook wordt er nog even gesproken over de weinige kansen in het duel. "De tweede helft hebben ze maar drie keer op doel geschoten. Twee keer vrij kansloos en de andere werd weggekopt door Vuckic." besluit de analist.

Bron: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties