Eerste elftal

Streuer blijft gedeeld td-schap 'raar' vinden ondanks 'geweldige' samenwerking met Bruggink

Streuer blijft gedeeld td-schap 'raar' vinden ondanks 'geweldige' samenwerking met Bruggink

Sinds begin maart werken Jan Streuer en Arnold Bruggink samen in de technische afdeling van FC Twente. Tot 1 juli was Streuer nog officieel de technisch directeur, daarna nam Bruggink het stokje over en heeft Streuer de benaming 'technisch adviseur' gekregen. Het tweetal vindt de samenwerking prettig. Het verloopt zelfs zo goed dat de samenwerking, die eerst tot 1 september zou lopen, tot 1 februari werd verlengd.

"Ze hebben mij gevraagd om daarna in de Raad van Commissarissen te komen, maar daar moet ik nog over nadenken", vertelt Streuer in gesprek met ESPN. Daar voel je je zeker nog te jong voor? "Nou, te jong zeker niet", lacht de 72-jarige Lossenaar. "Maar ik zit liever dichter bij het vuur dan op afstand."

Gaat Streuer na 1 februari dan sowieso niet door als mede-td? "Het maakt mij niet zoveel uit, maar het is een beetje raar als je twee technisch directeuren hebt. Maar in principe ben ik nu de adviseur en is Arnold de technisch directeur vanaf 1 juli."

De technisch adviseur is enthousiast over hoe de samenwerking met Bruggink verloopt. "Het is geweldig om met hem te werken. Hij heeft ook helemaal niet iets van 'ik moet hier nu de baas spelen' of wat dan ook, dat heeft hij helemaal niet. Hij overlegt alles en dat gaat gewoon heel prettig. Hij is heel enthousiast en het is heel prettig werken. Wat helpt is natuurlijk dat de resultaten goed zijn. Dat is bij elke club natuurlijk: als de resultaten goed zijn, is het altijd veel makkelijker werken dan wanneer het minder gaat", besluit Streuer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties