Eerste elftal

Streuer volgt Jans niet naar FC Utrecht

Streuer volgt Jans niet naar FC Utrecht

Ron Jans zal één dezer dagen worden aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht. Hij wordt de opvolger van Michael Silberbauer, de Deense oefenmeester die na drie verloren wedstrijden op rij werd ontslagen bij de club uit de Domstad. Hiermee komt er vroegtijdig een einde aan het sabbatical van de man die de afgelopen drie jaar successen boekte bij FC Twente. FC Utrecht wordt gezien als een wespennest, maar Streuer denkt dat Jans gaat slagen.

"Met Ron komt niet alleen een uitstekende trainer binnen bij FC Utrecht. Met zijn optimisme en vrolijkheid gaat hij ook de sfeer en het werkklimaat een impuls geven. Geloof me: Ron weet wat er moet gebeuren daar", aldus de man die Jans in 2020 voor de groep zette bij FC Twente. "Ron verstaat de kunst om van een groep spelers een team te maken. Dat gaat hij bij FC Utrecht ook weer voor elkaar krijgen; ben ik heilig van overtuigd.”

Toen bekend werd dat Jans naar FC Utrecht zou gaan werd gevreesd dat Streuer hem zou gaan volgen. Daar is echter geen sprake van. Streuer laat Dennis van Bergen van het Algemeen Dagblad weten gewoon bij FC Twente te blijven. Hij wordt vaak neergezet als de rechterhand of de mentor van Bruggink, maar welke rol Streuer nu precies heeft bij FC Twente is nog niet beschreven. De verwachting is dat hij bij gaat tekenen tot 1 februari. Hiermee draait hij ook nog de winterse transferperiode mee bij FC Twente . Rond die tijd zal opnieuw worden gekeken naar zijn rol binnen de technische leiding van de club.

Poll

Denk jij dat Jans gaat slagen bij FC Utrecht?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties