Eerste elftal

Streuer: "Zou niet raar zijn als Vitesse voor mij komt"

Streuer: "Zou niet raar zijn als Vitesse voor mij komt"

Jan Streuer heeft het verzoek om toe te treden tot de Raad van Commissarissen van FC Twente afgewezen. FC Twente is al langere tijd op zoek naar een commissaris en dacht met Streuer een goede kandidaat gevonden te hebben. Echter bleek Streuer geen interesse te hebben in deze functie en legt uit waarom.

"Ik wil meer bezig blijven dan alleen dat. Ik wil vooral echt meer doen dan alleen in de Raad van Commissarissen zitten", vertelt hij aan tafel bij VoetbalTijd. Ook wil hij de vrijheid hebben, mocht er een club komen met een mooi aanbod en hij er zin in hebben, dit te kunnen accepteren. "Die vrijheid moet je hebben om dat te kunnen doen, maar je moet er zelf een goed gevoel over hebben. Op dit moment speelt er nog helemaal niets. Maar ik sta er niet afwijzend tegenover om nog dingen te doen. Ik ben liever nog meer bezig, dan nu abrupt te zeggen: ik doe alleen de Raad van Commissarissen. "

Momenteel zit er niemand in de Raad van Commissarissen met een voetbalachtergrond. Streuer ziet wel graag dat daar iemand komt te zitten met verstand hiervan. "Het is een voetbalclub, dus dat moet gewoon."

Over het scenario dat hij nagedacht heeft over een overstap naar een club als Vitesse is hij erg stellig. "Er is helemaal geen reden om daarover na te denken, want zo'n club heeft een technisch directeur en zit in een situatie waarin het niks kan doen. Het zou niet raar zijn als ze komen, want ik woon daar, maar zij kunnen niets doen op dit moment. Het is niet aan de orde."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties