Eerste elftal

Supporters krijgen jubileumgeschenk bij verlengen seizoenkaart

Supporters krijgen jubileumgeschenk bij verlengen seizoenkaart

Volgende week is het weer zover. Dan hebben de seizoenkaarthouders weer de kans om hun jaarkaart(en) te verlengen. FC Twente heeft laten weten komende dinsdag te starten met de verlengperiode voor de huidige seizoenkaarthouders. De verwachting is dat alle 22.500 kaarten weer zonder problemen zullen worden verlengd. De Grolsch Veste biedt plaats aan 30.000 supporters, waarvan 22.500 plekken zijn gereserveerd voor seizoenkaarthouders.

"Vanaf komende dinsdag (09.00 uur) kunnen seizoenkaarthouders hun kaart voor volgend seizoen verlengen. Alle seizoenkaarthouders krijgen dinsdag een persoonlijke e-mail met daarin een directe link naar de ticketing-pagina waar de kaart verlengd kan worden voor het seizoen 2024-2025."

Dit seizoen krijgen de verlengers een verrassing van FC Twente. "In 2025 bestaat FC Twente 60 jaar. Supporters die hun seizoenkaart verlengen ontvangen bij de start van het jubileumjaar een speciaal jubileumgeschenk. De verlengperiode duurt tot en met zondag 12 mei."

Opinie: Ben jij er volgend seizoen ook weer bij?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties