Eerste elftal

Supporters krijgen twee cadeautjes bij afscheidswedstrijd Wout Brama

Supporters krijgen twee cadeautjes bij afscheidswedstrijd Wout Brama

Vanavond neemt Wout Brama in een bijna volle Grolsch Veste afscheid als profvoetballer. De middenvelder besloot afgelopen seizoen dat het mooi was geweest en de club besloot hem te eren met een ware afscheidswedstrijd. Het is weinig mensen gegeven, want de laatste keer dat dit gebeurde was iets meer dan negen jaar geleden. Op 20 mei 2014 kreeg ook Sander Boschker een spectaculaire afscheidswedstrijd. Voor deze stijf uitverkochte wedstrijd werd ook zijn standbeeld onthuld voor de Grolsch Veste. Dat laatste is Brama (nog) niet gegeven.

Inmiddels zijn er meer dan 25.000 kaarten verkocht en de verwachting is dat er ook vandaag nog een flink aantal kaarten zullen worden verkocht. De supporters die aanwezig zijn in het stadion krijgen allemaal een aandenken van Wout Brama. Hij heeft namelijk duizenden sleutelhangers laten maken als cadeautje voor de fans. Daarnaast is er ook nog een gratis poster voor de liefhebbers.

Programma:
16.30 uur - Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur - De Grolsch Veste geopend
17.45 uur - Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur - Warming-up selecties
19.00 uur - Voorprogramma met opkomst van Wout en alle spelers
19.30 uur - Aanvang wedstrijd
Rond 21.00 uur - Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties