Eerste elftal

Supporters onder de indruk van 'onherkenbare Vlap'

Supporters onder de indruk van 'onherkenbare Vlap'

Michel Vlap beleefde afgelopen seizoen een stroef seizoen. Het lukte maar niet om te scoren en werd veel bekritiseerd door de supporters. In het nieuwe seizoen krijgt Vlap een vrije rol toegekend van zijn nieuwe trainer Oosting vanaf de linkervleugel en maakt daarmee indruk bij de supporters.

Vlap kwam vorig jaar voor ruim twee miljoen over van het Belgische Anderlecht. De aanvallende middenvelder werd het seizoen daarvoor al gehuurd van Anderlecht en maakte indruk in Enschede waardoor hij definitief werd vastgelegd. Vlap heeft inmiddels al ruim 83 wedstrijden gespeeld in het shirt van FC Twente, waarin hij goed was voor 12 goals en 6 assists.

Vlap was in de eerste helft in de wedstrijd tegen Fenerbahce één van de beste spelers op het veld. Met zijn creativiteit en aanvallend ingestelde speelstijl zorgde hij voor veel dreiging, maar ook voor rust aan de bal. De supporters van FC Twente hebben veelal gestemd op Michel Vlap op de vraag "Welke speler valt jou het meest op?" op een poll van TwenteInsite. Vlap kreeg maar liefst 32% van alle stemmen, gevolgd door Steijn met 18% en Regeer met 10%.

De 26-jarige middenvelder lijkt zijn draai gevonden te hebben bij FC Twente en maakte in de uitwedstrijd tegen Almere City zijn eerste goal in het nieuwe eredivisie seizoen op aangeven van Ugalde. Bekijk hieronder de lovende reacties van de supporters over de 'onherkenbare Vlap'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties