Eerste elftal

Supporters opgelet: FC Twente - Riga FC op enkele kaarten na uitverkocht

Supporters opgelet: FC Twente - Riga FC op enkele kaarten na uitverkocht

Nadat FC Twente in de tweede voorronde van de Conference League het Zweedse Hammarby IF na verlenging uitschakelde, begint de club donderdagavond aan het tweeluik met Riga FC. De koploper uit Letland schakelde al twee tegenstanders uit, namelijk Vikingur Reykjavik uit IJsland en in de vorige ronde Kecskeméti TE uit Hongarije. De aftrap in de Grolsch Veste is om 20:00 uur en er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Kijkend naar de huidige stand van de kaartverkoop leert ons dat de wedstrijd bijna is uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er iets minder dan 800 kaarten beschikbaar voor de Europese thuiswedstrijd. Op de eerste ring zijn nog 125 kaarten beschikbaar waarvan nog maar tien op de Diekman tribune. De rest van de beschikbare plekken bevinden zich op de tweede ring. Het vak met de meeste kaarten is 324, het vak direct naast de uitsupporters.

Heb je nog geen kaarten, maar wil je wel naar de wedstrijd? Bestel dan snel kaarten door te klikken op deze link. In tegenstelling tot de thuiswedstrijd tegen Hammarby IF is er deze keer geen clubkaart verplichting. Hierdoor kan iedereen een kaartje kopen voor deze wedstrijd. De ticketprijzen variëren van 10 tot 25 euro per stuk.

Helaas zal het stadion niet zo vol zitten als gebruikelijk, want door een straf van de UEFA zullen er acht supportersvakken leeg blijven. Het gaat om de vakken 101 tot en met 107 en vak 136 met een totale capaciteit van circa 3.000 plekken. De voetbalbond besloot FC Twente te straffen voor de incidenten na afloop van Hammarby IF-thuis. Toen werden de Zweedse supporters op de hoofdtribune aangevallen waarbij er één Zweede gewon d werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties