Eerste elftal

Supporters opgeschrikt door blessuremelding Lars Unnerstall

Supporters opgeschrikt door blessuremelding Lars Unnerstall

Eerder vandaag werden de definitieve selecties bekend gemaakt voor de afscheidswedstrijd van Wout Brama. Huidig FC Twente-goalie Lars Unnerstall was ook uitgenodigd door het feestvarken, maar hij zal vrijdag niet in actie komen. Achter zijn naam staat vermeld dat hij geblesseerd is en dat zorgt voor de nodige onrust onder de supporters. Vooralsnog lijkt het een storm in een glas water.

Unnerstall stond zondag nog onder de lat, maar is niet volledig fit uit de wedstrijd met FC Volendam gekomen. Hierdoor kan hij vrijdag niet meedoen. "Maandagmorgen had hij nog een keeper nodig, omdat Lars Unnerstall niet helemaal fit is", schrijft clubwatcher Leon ten Voorde in de Tubantia. 'Niet helemaal fit', lijkt niet te duiden op een ernstige blessure. Meer zal de komende dagen duidelijk worden tijdens de trainingen. Hij heeft in ieder geval nog minimaal anderhalve week om weer fit te worden voor de kraker tegen Ajax op zondag 17 september.

Brama heeft inmiddels een alternatief geregeld. "Nick Hengelman vervangt hem. Nick had eigenlijk wat anders staan, maar dat heeft hij afgezegd." Jeffrey de Lange, huidig doelman van Go Ahead Eagles, is de tweede doelman van De Vrienden Van Wout. Ook Remko Pasveer kreeg een uitnodiging, maar ook hij kan niet spelen wegens een blessure. Bij het team Selectie 2010 en 2011 zijn Sander Boschker en Cees Paauwe de doelmannen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties