Eerste elftal

Supporters raken Oosting: "Ik ben een gevoelsmens, ik vind dat mooi"

Supporters raken Oosting: "Ik ben een gevoelsmens, ik vind dat mooi"

In De Grolsch Veste was het woensdagavond groot feest na de 3-1 overwinning op Almere City FC. De Tukkers stelden een Europese groepsfase veilig en dus was de euforie groot op het veld en de tribunes. Eén iemand ontbrak echter in de feestvreugde en dat was Joseph Oosting, die al naar binnen was. De supporters schreeuwden meermaals 'Oosting, hier op an' en na even gewacht te hebben, kwam de trainer het veld op.

De supporters vonden het prachtig en ook Oosting vond het een schitterend moment. "Een van mijn spelers, Sam Karssies, kwam bij me: 'Trainer, ze scanderen je naam omdat we Europees voetbal hebben gehaald. Wil je even komen?'", vertelt Oosting in gesprek met NOS. "Dan doe ik dat. Ik werd opgehaald en uiteindelijk heb ik ze bedankt."

"Ik ben wel een gevoelsmens, ik vind dat mooi. Als ik zie waar ze de afgelopen vijf jaar vandaan komen... Vanuit de KKD hebben ze stappen gemaakt. Ze maken nu de volgende stap en ik mag daar onderdeel van zijn, dat vind ik wel mooi", besluit de 52-jarige oefenmeester.

Supporters raken Oosting: "Ik ben een gevoelsmens, ik vind dat mooi"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties