Eerste elftal

Supporters steunen ontslag Brenet en kiezen nieuwe rechtsback

Supporters steunen ontslag Brenet en kiezen nieuwe rechtsback

Voor Joshua Brenet is er een einde gekomen aan zijn avontuur bij FC Twente. Nadat hij eerder deze week werd veroordeeld tot een maand gevangenisstraf voor het twee keer rijden zonder geldig rijbewijs, besloot FC Twente de rechtsback op non-actief te stellen. De club is in gesprek met de zaakwaarnemer van de speler om het nog drie maanden doorlopende contract te ontbinden.

Een meerderheid van de supporters is het eens met de beslissing van FC Twente. 68 procent van de ondervraagden is van mening dat FC Twente Brenet op non-actief moet stellen. De overige 32 procent vindt dat FC Twente Brenet gewoon op moest blijven stellen tot het einde van het huidige seizoen. De volgende vraag die we stelden was wie Brenet nu op moet gaan volgen: Sampsted of Regeer?

Het overgrote deel van de Twente-supporters sprak het vertrouwen uit in de IJslander. 74 procent koos voor Sampsted als de directe vervanger van Brenet. De overige 26 procent koos voor Regeer. Uiterlijk komende zondag zal Oosting bekend maken wie zijn voorkeur geniet. Dan speelt FC Twente de altijd beladen Twentse derby tegen Heracles. De wedstrijd wordt om 14:30 uur afgetrapt in de Grolsch Veste. Danny Makkelie is aangesteld als de scheidsrechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties