Eerste elftal

Supporters van de wachtlijst hebben tot deze dag om hun jaarkaart te bestellen

Supporters van de wachtlijst hebben tot deze dag om hun jaarkaart te bestellen

Er is bij FC Twente tegenwoordig zoveel vraag naar een seizoenskaart dat er een wachtlijst is voor deze kaarten. Aan het eind van het seizoen krijgen supporters de mogelijkheid om deze te verlengen, het aantal dat niet verlengd wordt komt beschikbaar voor supporters die zich hebben aangemeld voor deze lijst.

Inmiddels heeft een deel van de supporters op die wachtlijst staat een bericht gekregen met daarin de mogelijkheid om een seizoenskaart te bestellen. Deze hebben tot maandag 27 mei de kans om een kaart te bestellen. Alle beschikbare seizoenkaarten zijn nagenoeg verkocht.

Ook supporters die niet beschikken over een seizoenkaart kunnen de wedstrijden komend seizoen gewoon weer bijwonen. Voor elke wedstrijd zullen er ongeveer 2.500 losse kaarten beschikbaar worden gesteld. Sinds dit seizoen kan er ook via de kaartenmarkt een ticket worden gekocht. Seizoenkaarthouders die een wedstrijd niet kunnen bijwonen, kunnen hierop hun plek aanbieden aan een andere supporter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties