Eerste elftal

'Supporters' verkopen peperdure kaarten: Zelfs niet-bestaande tickets aangeboden

'Supporters' verkopen peperdure kaarten: Zelfs niet-bestaande tickets aangeboden

Donderdag speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen Fenerbahce. Een mooie wedstrijd voor de supporters van FC Twente, zou je zeggen. Enkele 'supporters' kiezen er echter voor om een kaartje voor veel geld aan te bieden op Marktplaats, in de hoop dat Turken veel geld zullen betalen voor hun ticket. Hier steekt FC Twente een stokje voor.

Sommige 'supporters' zetten niet eens hun eigen gekochte kaartje te koop. Er worden online zelfs kaarten aangeboden voor plekken in het stadion die helemaal niet bestaan. Het gaat om 'enkele tientallen kaarten die niet bestaan', zo laat woordvoerder Richard Peters weten tegenover TC Tubantia. Daarnaast zijn er enkele 'echte' tickets doorverkocht. "Maar de meeste daarvan zijn getraceerd en die kaarten zijn geblokkeerd", aldus Peters.

FC Twente is er bang voor dat er veel supporters van Fenerbahce op de tribunes in De Grolsch Veste zullen plaatsnemen. Deze vrees was er sowieso wel geweest, maar is nog extra groot door een maatregel van de UEFA. Naar aanleiding van rellen bij de wedstrijd tussen NK Maribor en Fenerbahce zijn er bij de wedstrijd van donderdag in Enschede geen Turkse supporters welkom in het uitvak.

FC Twente verwacht dat er donderdag 25.000 toeschouwers aanwezig zullen zijn bij de wedstrijd tegen Fenerbahce, zo laat de club weten tegenover TC Tubantia. Donderdag om 19:00 uur zal afgetrapt worden. De wedstrijd staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Fabio Maresca en wordt live uitgezonden op SBS 9.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties