Eerste elftal

Supportersbus FC Twente bekogeld met stenen bij Deventer

Supportersbus FC Twente bekogeld met stenen bij Deventer

Na afloop van de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen PSV keerden de 750 Twente-supporters per bus weer terug richting Twente. Helaas kwam één van deze bussen niet ongeschonden terug. Het ging om de bus van FC Twente Denekamp. Deze werd bekogeld ter hoogte van Deventer. De kans is dan ook groot dat het Go Ahead Eagles supporters waren die de stenen gooiden.

Vorige speelde FC Twente de uitwedstrijd in Deventer en daarbij liep het flink uit de hand. Er werd vuurwerk in het uitvak gegooid waarna er vanuit het Twente-vak met stoeltjes werd gegooid. Richting de supporters naast het uitvak, maar ook richting het veld.

Er werden zondagavond meerdere stenen gegooid waarvan er zelfs eentje door de ruit vloog. Gelukkig raakte er bij de actie niemand gewond. De reactie van de supportersvereniging zelf: "Dan rij je bij Deventer, en die hadden schijnbaar nog een vereffening staan. Triest volk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties