Eerste elftal

Taha draagt doelpunt op aan vanochtend overleden opa

Taha draagt doelpunt op aan vanochtend overleden opa

Younes Taha speelde de laatste weken al sterk en zondagmiddag zette hij een kroon op een aantal goede invalbeurten: de aanvaller besliste de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles met een prachtig lobje. De 21-jarige Marokkaan maakte daarmee zijn eerste doelpunt in het shirt van FC Twente. Het doelpunt droeg hij op aan zijn opa.

"Vanochtend heb ik te horen gekregen dat mijn opa is overleden", zegt Taha in gesprek met FC Twente. "Dat je hier wint met 3-1 en ook nog de winnende maakt, geeft wel weer een goed gevoel. Mijn doel voor vandaag was eerst winnen en een doelpuntje maken voor hem. Daar ben ik heel blij mee."

Taha rondde een goede pass van Daan Rots af met een prachtig lobje. "Ik maakte een goede loopactie in de diepte. Daan gaf hem helemaal goed mee, perfect eigenlijk. Ik dacht: even lang wachten tot de keeper gaat liggen en dan eroverheen wippen." Na zijn goal rende de aanvaller gelijk naar het uitvak om het doelpunt te vieren met de supporters. "Tuurlijk! Het zijn onze supporters", besluit Taha.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties