Eerste elftal

Talentvolle back Geypens ontvangt oproep bondscoach Indonesië O20

Talentvolle back Geypens ontvangt oproep bondscoach Indonesië O20

Academie-speler Tim Geypens (18) is opgeroepen voor de nationale O20-ploeg van Indonesië. Het is de eerste keer dat de linksback een uitnodiging ontvangt van de bondscoach van het Aziatische land. Indonesië O20 neemt in juni deel aan het Maurice Revello Toernooi in Frankrijk, een toernooi met jeugdelftallen van verschillende landen. Het toernooi vindt plaats van maandag 3 juni tot en met zondag 16 juni. In de poulefase neemt Indonesië O20 het op tegen Oekraïne, Panama, Japan en Italië. Voorafgaand aan het toernooi wordt er door de Indonesische jeugdploeg een trainingskamp belegd in Italië.

De uit Oldenzaal afkomstige Geypens speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor FC Twente/Heracles O18 en O21. Twee jaar geleden speelde hij voor het eerst mee bij het eerste van FC Twente in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. Ook dit seizoen trainde hij mee bij de selectie van Joseph Oosting en maakte hij minuten in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen. In 2022 ontving de back een uitnodiging voor een tweedaagse stage bij Oranje O18. Nu krijgt hij een kans bij Indonesië O20.

SCHEMA INDONESIË O20

Trainingskamp
Vrijdag 24 mei t/m vrijdag 31 mei
Italië

Indonesië O20 – Oekraïne
Dinsdag 4 juni, 18.00 uur
Vitrolles, Frankrijk

Indonesië O20 – Panama
Donderdag 6 juni, 18.00 uur
Aubagne, Frankrijk

Japan – Indonesië O20
Zaterdag 8 juni, 14.00 uur
Fos, Frankrijk

Italië – Indonesië O20
Woensdag 12 juni, 18.15 uur
Salon, Frankrijk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties