Eerste elftal

Telegraaf: Ugalde ondanks halve wedstrijd tóch de beste spits van speelronde 26

Telegraaf: Ugalde ondanks halve wedstrijd tóch de beste spits van speelronde 26

Manfred Ugalde heeft niet alleen indruk gemaakt op de supporters van FC Twente, maar ook op oud-international Ben Wijnstekers. De 36-voudig international nam de kleine Costa Ricaan op in zijn Elftal van de Week in de Telegraaf. Hiermee is hij de enige Twente-speler die deze week is geselecteerd in de krant van wakker Nederland.

"Manfred Ugalde was bij FC Twente met zijn twee hele mooie goals tegen een heel sterke tegenstander als AZ, nog iets spectaculairder dan Sydney van Hooijdonk tegen FC Groningen (ook twee goals, red.). Hij is niet groot, maar heeft een goede sprongkracht en timing en is heel bedrijvig, waardoor hij continu gevaarlijk wordt. Zonde dat hij er geblesseerd af moest in de rust", aldus Wijnstekers.

Naast Ugalde werden er ook nog twee spelers geselecteerd die in het verleden het shirt droegen van FC Twente: Steven Berghuis en Mats Wieffer. Hieronder het volledige Elftal van de Week van Ben Wijnstekers.

Elftal van de Week

Van Gassel (Excelsior); Geertruida (Feyenoord), Alvarez (Ajax), Hancko (Feyenoord), Murkin (FC Volendam); Wieffer (Feyenoord), Tannane (NEC), Berghuis (Ajax); Szymanski (Feyenoord), Saito (Sparta) en Ugalde (FC Twente)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties