Eerste elftal

Ten Voorde clasht met kamp Brenet

Ten Voorde clasht met kamp Brenet

Joshua Brenet werd twee weken geleden door Ron Jans uit de selectie gezet voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De week erop werd hij weer in genade aangenomen, maar kreeg hij ook nog de nodige kritiek te verwerken van Leon ten Voorde. Volgens de clubwatcher lag Brenet namelijk al langer onder een vergrootglas en is er een soort van patroon.

Brenet werd uit de selectie gezet omdat hij niet goed zou hebben gereageerd op zijn wissel tegen PSV. De reactie van Ten Voorde was als volgt. "Brenet ligt natuurlijk al iets langer onder een vergrootglas bij Twente op disciplinair gebied. Zo voetbalt hij ook. Het is een beetje een ongeleid projectiel."

De uitspraken van Ten Voorde werden niet goed ontvangen bij kamp Brenet. "De mensen rondom Brenet waren een beetje boos op mij de laatste tijd", vertelt hij bij de podcast De Ballen Verstand. "De omgeving van Brenet was een beetje teleurgesteld dat ik vrij kritisch op hem was en dat het verhaal rondom hem iets anders zat. Het ging erom dat ik wat dingen anders had geïnterpreteerd."

Ten Voorde heeft er weinig moeite mee en is nog steeds van mening dat hij wel degelijk gelijk heeft. "Ik blij erbij dat Brenet bij zichzelf te rade moet gaan. Als hij de kop erbij heeft, zich goed opstelt en als een prof gedraagt, dan zit er veel meer in." Wel sluit hij af met iets positiefs. "Brenet viel wel redelijk in tegen Fortuna."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties