Eerste elftal

Ten Voorde maakt zich grote zorgen over FC Twente: "Ik vind dat ongelooflijk"

Ten Voorde maakt zich grote zorgen over FC Twente: "Ik vind dat ongelooflijk"

Leon ten Voorde maakt zich grote zorgen over de toekomst van FC Twente. De clubwatcher ziet dat er de komende tijd nog flink wat moet gebeuren binnen de club. Zijn zorgen liggen met name bij het invullen van de cruciale posities binnen de club en de raad van commissarissen die hier grotendeels verantwoordelijk voor is.

"FC Twente zoekt een algemeen directeur, het contract van technisch directeur Jan Streuer loopt af, het contract van hoofdtrainer Ron Jans loopt af én de financieel- en operationeel directeur Martijn Hoogstoevenbeld is onlangs vertrokken", zo vat Ten Voorde samen tijdens de podcast De Ballen Verstand.

"Dat betekent dat vier kapitale posities binnen je organisatie nog ingevuld moeten worden. En het duurt, het duurt, het duurt en het duurt maar. De raad van commissarissen moet daarover gaan en die heeft weer een commissie aangesteld voor de functie van algemeen directeur. Je vraagt je op dit moment wel af: wie gaat waarover?"

"Ik roep al jaren dat FC Twente geen voetbalman in de RvC heeft en dat ik dat ongelooflijk vind. De enige was Frans Weghorst die de portefeuille technische zaken in beheer had, maar die stond niet bekend als een heel groot voetbalkenner. Hij is vertrokken en ze hebben nu niemand voor de technische zaken. Wie moet nu beslissen over Jan Streuer? Wie moet nu beslissen over Ron Jans? Wie moet nu beslissen over de algemeen directeur? Ja, dat is de RvC. Maar bij de RVC hebben ze gewoon te weinig affiniteit met voetbal."

Ben je het eens met Ten Voorde? Maakt hij zich terecht zorgen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties