Eerste elftal

'Tighadouini geen topprioriteit meer voor FC Twente'

'Tighadouini geen topprioriteit meer voor FC Twente'

FC Twente is in de laatste dagen van de transfermarkt druk bezig om een Eredivisie-waardig elftal op de been te zetten. Donderdag versterkten de Tukkers zich met Manchester City-speler Bersant Celina, die op huurbasis overkomt. Ook Matheusz Klich, die vrijdag zijn handtekening zet onder een contract, zal de gelederen van trainer René Hake versterken.

Met deze twee spelers lijkt FC Twente in te spelen op een vertrek van Hakim Ziyech, die nog steeds in Enschede speelt. Met de komst van de Kosovaarse en Poolse middenvelder lijkt het ook even klaar voor Technisch Manager Ted van Leeuwen en Technisch Directeur Jan van Halst.

FC Twente had voormalig NAC Breda-speler Adnane Tighadouini ook lang op het verlanglijstje staan, maar lijkt niet meer bezig te zijn met zijn komst. "Geen topprioriteit op dit moment", laat Erik van Haren via Twitter weten aan Twente Insite weten. [google]

De 23-jarige buitenspeler gaf zelf aan open te staan voor een vertrek naar de Eredivisie/FC Twente. Ted van Leeuwen zelf heeft eerder deze transferwindow ook gezegd dat Tighadouini bovenaan het verlanglijstje stond. Waarom de Tukkers ineens toch een 'streep' hebben gezet door de Marokkaan is vooralsnog onduidelijk.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties