Eerste elftal

Topscorer van de eredivisie op tijd fit voor treffen met FC Twente

Topscorer van de eredivisie op tijd fit voor treffen met FC Twente

VVV is niet geweldig begonnen aan het seizoen. De Limburgers hebben pas negen punten uit twaalf wedstrijden, maar beschikken wel over een geweldige spits. Giorgos Giakoumakis wist al 10 keer te scoren in de 12 gespeelde wedstrijden.

De spits van de Limburgers viel afgelopen weekend geblesseerd uit na een elleboog van Feyenoorder Spajic. Hierdoor moest Giakoumakis de bekerwedstrijd tegen Almere City aan zich voorbij laten gaan. Komend weekend lijkt hij echter weer fit, dit is voor FC Twente slecht nieuws.

Giakoumakis verbaasde iedere voetballiefhebber aan de start van dit seizoen. De spits die bij zijn vorige club AEK vrijwel niet scoorde, is bij VVV al tot tien goals gekomen. Voorin vormde hij tegen Feyenoord een koppel met de sterke spits Jafar Arias. Wellicht zal hierdoor Dumic starten tegen VVV.

VVV zit in een goede flow, de ploeg van Hans de Koning speelde deze week de bekerwedstrijd tegen Almere City. De Limburgers wisten met 4-1 te winnen van de mannen van Ole Tobiasen. Naast Giakoumakis zullen de Tukkers ook Jafar Arias in de gaten moeten houden. Hij maakte twee van de vier goals in deze wedstrijd.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties